DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Magic V2 katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Magic V2 katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
Magic V2 katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Honor Magic Vs 2 bu yıl sonunda piyasaya çıkacak başka bir katlanabilir ekranlı telefon olabilir. Bu yıl içerisinde üç Honor katlanabilir telefonu piyasaya çıkmış olacak ve bunlardan biri dikine katlanabilen bir telefon olacak.

Honor, global pazarda hafif ve ince yapısıyla birlikte öne çıkan Magic V2 katlanabilir telefonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanırken, yeni bir model hakkında dedikodular dolaşmaya başladı.

Honor Magic Vs 2’nin şirketin ilk dışa doğru katlanan cihazlardan biri olacağı söyleniyor. Bu cihaz da, VCA-AN00 model numarasıyla birlikte Çin’in 3C web sitesinde tespit edilmiştir.

Telefonun 35W şarjı desteklediği söylüyor. Model numarasıyla birlikte daha önce dedikodulara konu olan Magic V Slim modeliyle aynı. Eğer bu dedikodular doğru ise, Honor’un dışa doğru katlanan bir cihazı piyasaya çıkardığında şahit olacağız. Şu an bu tür katlanabilir bir telefona sahip olan tek firma Huawei ve bu firma Mate Xs ve Xs 2 modelleriyle birlikte cihazlar üretilmektedir.

Honor yıl sonuna kadar 3 farklı katlanabilir ekranlı telefonu satışa çıkaracak

Ekim ayında piyasaya çıkaracağı söylenen katlanabilir telefon hakkında detaylar sınırlı. Honor, katlanabilir ekranlı bir kapak ile telefon Honor Magic Flip üzerinde çalışıyor. Bu cihazın özellikleri ya da fonksiyonları hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. 2023 sonunda ya da 2024 yılında piyasaya sürüleceği dedikodular arasında.

Global pazar Honor’un en yeni katlanabilir telefonlarından biri olan Magic V2’yi karşılayacak. Xiaomi Mix Fold 3’ün tahtından bir kez daha indirdiği bu cihaz, piyasaya çıktığı zaman en ince katlanabilir telefondu. Katlanabilir telefon, 1 Eylül tarihinden itibaren Berlin’de piyasaya çıkacak.

(HABER MERKEZİ)

Magic V2 katlanabilir telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.