DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770.67003%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Windows 11, yapay zekâ destekli hareketli duvar kâğıtları

Windows 11, yapay zekâ destekli hareketli duvar kâğıtları

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Windows 11, yapay zekâ destekli hareketli duvar kâğıtları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Windows 11 işletim sistemi, yapay zeka destekli hareketli duvar kağıtlarıyla birlikte estetik bir deneyim imkanı sunacak.

Microsoft, yapay zeka entegrasyonu ile birlikte bütün ürünlerinde kullanmayı hedefliyor. Yeni güncellemeyle birlikte duvar kağıtları daha eğlenceli hale getirilecek ve kullanıcılar mest olacak.

Ayrıca paralaks efektiyle birlikte derinlik yanılsamasıyla gibi özellikler sunulacak. Bu özellikler sadece ve sadece hareket algılamayı destekleyen cihazlarda kullanılabilecek.

Windows 11 işletim sistemi hayran bıraktıran bir yenilik. Yapay zeka hep kişisel bilgilerimizi çalan bir hırsız gelse bu sefer durum biraz daha farklı. Artık yapay zeka masaüstümüzü süslemek için kullanılacak. Windows yapay zeka destekli ile birlikte hareketli duvar kağıtlarıyla görsel şölen sunacak.

Windows 11 işletim sistemi, yapay zeka destekli hareketli duvar kağıtlarıyla birlikte estetik bir deneyim imkanı sunacak

Bing’in başarısıyla Microsoft için bir milat olmuştu. Şirket yapay zeka çalışmalarına çok para harcadı. Görünen o ki bunun karşılığını almak için bir an önce harekete geçti.

Bütün Microsoft ürünleriyle yapay zeka entegrasyonunu kısa zaman içinde tamamlamak istiyor. Yakında bütün Microsoft ürünlerinin yapay zeka ile süslendiğini görmüş olacağız.

Teknoloji bu sefer estetiğiyle birlikte de getiriyor. Windows 11 işletim sistemi, yapay zeka ile birlikte yepyeni bir deneyim ile karşımızda.

Yeni bir güncelleme ile birlikte duvar kağıtlarını daha eğlenceli hale gelmekte. Yapay zeka destekli hareketli duvar kağıtlarıyla birlikte tamamen yeni bir görünüme sahip olarak kullanıcıları bir kez daha mest etmiş olacak.

Windows 11 işletim sistemi tek tuşla hızlandırmak artık mümkün

Windows son sürümüyle birlikte eşsiz bir yenilik daha getirmiş oluyor. Kullanıcılar artık, masaüstü bilgisayarları için canlı duvar kağıdına benzeyen yapay zeka destekli hareketli duvar kağıtları almış olabilecekler.

Bu, imlecinizi ekranda hareket ettirdiğiniz zaman duvar kağıdının ekranınızdan dışarı doğru fırlıyor gibi görünmesini sağlayacak. Görünüm imlecin hareketine göre değişecek.

Buna ek olarak da, Windows’un en son sürümüyle birlikte gelen masaüstü arka planına bir ‘paralaks efekti’ ekleyebileceksiniz. Sadece işaret ederek bile, duvar kağıdının arka planda en üstteki pencerelere ve uygulamalara göre daha yavaş hareket etmesini sağlamış olacaksınız.

Ayrıca derinlik yanılsaması verip, arka planı daha sürükleyici hale getirebilirsiniz. Şimdi akıllara bir soru daha geliyor. Bu özellik bütün masaüstü bilgisayarlarda olacak mı?

Muhtemelen istenen etkiyi daha çok oluşturmak için hareket algılamasını destekleyebilen cihazlarda yapay zeka destekli olarak da hareketli duvar kağıtlarını görmüş olacağız. Dolayısıyla yeni gelen bu özellik sayesinde bir ilk olarak daha yeni, daha güçlü makinelerde karşımıza çıkmış olacak.

Sadece bir duvar kağıdı deyip geçmeyelim. Muhtemel olarak yapay zeka destekli hareketli olarak duvar kağıtlarıyla birlikte Microsoft’un ilk adımlarından olacak. Daha nice özelliğin de başlangıcı olmuş olacak.

(HABER MERKEZİ)

Windows 11, yapay zekâ destekli hareketli duvar kâğıtları

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.