DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22430441.1441%
Balıkesir
25°

AZ BULUTLU

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı

Yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nintendo Switch 2’nin Xbox Series S’ten daha çok RAM’e sahip olacağı söylentiler arasında yerini alıyor. Konsolun tanıtılmasıyla beraber daha çok detay ortaya çıkacak.

Nintento’nun merak içinde beklenen yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım devam ederken. Tanıtılması beklenirken el konsolu hakkında her gün yeni bir detay ortaya çıkmakta. Bu bilgilerden biri de bugün belli oldu. Nintendo Switch 2, Xbox Series S’te daha çok RAM’e sahip.

Nintendo Switch 2, 12 GB RAM kapasitesine sahip olacak

Nintendo, elde etmiş olduğu başarıdan sonra yeni bir konsol üzerinden şimdiden çalışmaya başladı. Heyecan içinde tanıtılması beklenen Nintendo Switch 2 için geri sayım devam ederken. Bununla beraber konsolun oyun dünyasının dikkatini üzerine çekecek birçok özellik barındıracağı söyleniyor.

Ortaya atılan bu iddialara bugün bir yenisi daha eklendi. Söylentiler Switch 2 konsolunun, Xbox Series S’ten daha çok RAM ile yer alacağı söyleniyor.

İddialara göre Nintendo Switch 2’nin tüketici versiyonları 12 GB RAM’e sahip olacak. Nintendo Switch 2 ile alakalı ortalığı karıştıracak iddia: Tanıtıldı fakat Bu da mevcut sürümdeki 4 GB RAM’e göre yüzde 300’lük bir artış olduğunu göstermektedir.

İşin ilginç kısmı ise bu değil. Switch 2 konsolu sayesinde daha güçlü üç rakibi var fakat çıkan söylentilere göre bu rakipler sandığımız kadar güçlü görünmüyor. Bunu daha net belirtmek gerekirse PS5 ve Microsoft Xbox Series X’te 16 GB RAM bulunmakta. Xbox Series S’te sadece 10 GB RAM var. Bu şekilde baktığımız zaman Nintendo Switch 2’nin Xbox Series S’ten daha güçlü olacağını söylemek artık mümkün.

Bunun dışında çıkan söylentilere göre Switch 2, Nvidia’nın DLSS teknolojisini destekleyecek. Bilmeyenler için DLSS, oyunların görüntü kalitesini daha çok artırmak için yapay zekayı kullanan bir yükseltme tekniğiyle. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için konsolun tanıtım yapılmasını beklemek gerekiyor.

(HABER MERKEZİ)

Yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.