DOLAR 32,3139 -0.54%
EURO 34,7864 -0.32%
ALTIN 2.409,17-0,54
BITCOIN 1856638-4.84689%
Balıkesir
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Yılmaz Erdoğan’ın Yeni Aşkı – Cansu Taşkın İtiraf Etti! 

Yılmaz Erdoğan’ın Yeni Aşkı – Cansu Taşkın İtiraf Etti! 

 Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddiaları gündemi sallıyor. Erdoğan sessizliğini korurken, Taşkın ilişkiyi doğruladı ve çiftin geçtiğimiz yaz çekilen romantik anları sosyal medyada paylaşıldı.

ABONE OL
Nisan 9, 2024 16:35
Yılmaz Erdoğan’ın Yeni Aşkı – Cansu Taşkın İtiraf Etti! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlişki İtirafı Geldi

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ve yazdığı İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen ünlü ismin, kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Erdoğan sessizliğini korurken, ilişki iddialarına Taşkın’dan itiraf geldi. Taşkın’ın kız kardeşi Elif Vurgun, Instagram hesabından çiftin peş peşe görüntülerini yayınladı ve ilişkiyi doğruladı.

Sosyal Medya Paylaşımları

Elif Vurgun’un Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, çiftin romantik anlarını gözler önüne serdi. Vurgun, takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan’ın çekilmiş fotoğraflarını ve videolarını paylaştı. Bu paylaşımlar arasında özellikle çiftin dudak dudağa görüntüsü ve romantik anlar dikkat çekti.

Sosyal Medyada Gündem Oldular

Çiftin romantik anlarını gösteren paylaşımlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçiler, çiftin ilişkisine dair merak ettikleri soruları sormaktan ve paylaşımları yakından takip etmekten geri durmadılar.

Yılmaz Erdoğan’ın genç model Cansu Taşkın ile yaşadığı aşk, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çiftin romantik anlarını gösteren görüntüler, hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu gelişmeler, ünlü ismin özel hayatına dair merakı artırırken, ilişkiye dair yeni detaylar ise merakla bekleniyor. (Kaynak: Haberler.com)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.