DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.02524%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Facebook ve WhatsApp’tan sonra Gmail’e de gelecek

Facebook ve WhatsApp’tan sonra Gmail’e de gelecek

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:12
Facebook ve WhatsApp’tan sonra Gmail’e de gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emoji ile tepki verme özelliğiyle beraber sosyal medya Facebook ve WhatsApp’tan sonra Gmail’e de gelmiş olacak. Bu özellik sayesinde e-postalar artık cevapsız kalması engellenecek.

Emoji ile tepki verme özelliğiyle beraber sosyal medya Facebook’ta başlayarak en son WhatsApp’ta son buldu.

Emoji ile tepki verme özelliğiyle beraber Gmail platformuna gelecek. E-postaların artık yanıtsız kalmasının önüne geçilmiş olacak.

Bir mail için 50 farklı emoji desteği sunacak

Google’ın e-posta hizmeti üzerinden Gmail, yeni özelliklerle beraber kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Söz konusu hizmet son olarak bünyesine bir maili otomatik olarak çevirme özelliğini eklemiş oldu.

Gmail’e emoji ile tepki verme özelliği gelecek

Steve Moser tarafından ortaya çıkarılan bu özellik, Gmail için yayımlanan son güncellemeyle beraber fark edildi. Google sızıntısı yapan bir sayfanın paylaşımına göre APK, direkt emoji tepkilerine atıfta bulunan birkaç kod satırı içermekte. Bu kod satırları özelliği geleceğini göstermekte.

Kopyala yapıştır devri artık sona eriyor: Gmail’de bulunan en büyük eksiklik tamamlandı

Kullanıcılar emoji tepkilerini e-posta ekranından ya da üç noktalı menüden kullanacak. Bunun yanı sıra kodda bazı emoji tepkilerin şifrelenmiş mesajlarda kullanılmayacağını belirten sınırlamalar bulunuyor.

Tüm bunlarla beraber kullanım için belirli emoji sınırlaması olacak gibi görünüyor. Kullanıcılar bir kullanıcı 20 emoji tepkisi sınırıyla karşılaşmış olacak.

Bir mail ise tepki için en çok 50 farklı emojiyi destekleyecek. Gmail’i daha aktif olarak kullanan kullanıcıların da bildiği üzere Chat kısmından emoji ile tepki vermek artık mümkün.

Gmail ise buna rağmen emoji ile tepkiyi direkt e-posta yoluna taşımayı hedefliyor. Bu özellik sayesinde özellikle bir e-postayı cevapsız olarak bırakmak istemeyen kullanıcıları büyük bir yükten kurtarmış olacak. Emoji özelliğiyle beraber Google tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Şirketin yeniliği yakın zamanda duyurması bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)

Facebook ve WhatsApp’tan sonra Gmail’e de gelecek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.