DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Balıkesir
29°

AÇIK

13:20

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
iPhone 15 Pro Max’in üretim sürecinin geç başladığı iddia ediliyor

iPhone 15 Pro Max’in üretim sürecinin geç başladığı iddia ediliyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
iPhone 15 Pro Max’in üretim sürecinin geç başladığı iddia ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, iPhone 15 serisi lansmanına kadar herhangi bir stok sorunu yaşamamak için çalışmalarını hızlandırdı, iPhone 15 Pro Max’in üretim sürecinin geç başladığı iddia edildi.

Apple, 12 Eylül tarihinde iPhone 15 serisi başta olmak üzere bir çok yeni ürünlerini ve yazılımlarını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Lansman tarihine kadar herhangi bir stok sorunu yaşamak istemeyen Apple’ın son dakika bir şokla karşı karşıya kaldığı iddia edildi.

İPhone 15 Pro Max üretim sürecinin geç başladığı söyleniyor. iPhone 15 Pro Max üretimleri sona kaldı Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan yeni bir rapora göre iPhone 15 serisinin en güçlü modellerinden biri olacak Pro Max, Eylül lansmanı öncesinde üretim gecikmeleriyle karşı karşıya kaldı. Üretim ortaklarının paylaşmış olduğu bilgiler, iPhone 15 Pro Max’in seri üretime geç kaldığını göstermektedir.

Daha önce de Kuo, iPhone 15 Pro Max’in raflarda 3-4 hafta geç gelebileceğini söylemişti. Lansmana sadece haftalar kalmış olsa bile üretim sorunları bir türlü çözülemedi ve Pro Max’in seri üretimi sona kaldı. Bunun başlıca sebebi de dış kasadaki yeni titanyum çerçeve olarak gösterilmekte.

Gecikmenin ilk olarak iPhone 15 Pro serisini etkilemesi bekleniyordu fakat 15 Pro için herhangi bir sorun yaşanmadı. Üreticilerin, titanyum çerçeveler konusunda Apple’dan “önemli tasarım değişiklikleri” aldığını söyledi.

Kuo ayrıca sessize alma özelliği düğmesinin değiştirilmesinin yönünde, üretim konusunda önemli bir faktör olduğu düşünülmekte. Bilmeyenler için Apple, fiziksel olarak düğmeler yerine katı hal butonuna geçiş yapmak istemişti. Üretim sorunlarından dolayı bundan vazgeçilmişti.

Kuo, titanyum çerçeveyle birlikte ve buton haricinde ekran panelleriyle, bataryalar ve diğer bileşenlerde sorun yaşandığını bildirdi. Bu sorunların çoğu halihazırda çözülmüş durumda. Apple’ın iPhone 15 Pro Max’i ertelemek gibi herhangi bir planı yok, stok durumu Eylül ayına kadar bilinmeyecek.

(HABER MERKEZİ)

iPhone 15 Pro Max’in üretim sürecinin geç başladığı iddia ediliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.