DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21535091.23185%
Balıkesir
18°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia tarafından dalga konusu yapıldı

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia tarafından dalga konusu yapıldı

ABONE OL
Eylül 13, 2023 22:14
Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia tarafından dalga konusu yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple‘ın iPhone 15 modellerinden biri olan USB-C portuna geçişi, Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia tarafından dalga konusu oldu. Rakip markalar, Apple’ın bu geçişini fena halde ti’ye alarak sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Apple heyecan içinde beklenen Wonderlust etkinliğini dün gerçekleştirmiş olduğu. Etkinlik boyunca en merak edilen ürün iPhone 15 serisi oldu.

Özellikle iPhone 15 modellerinde Lightning portundan USB-C portuna geçişiyle birlikte fazlasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bunun sonucunda Apple, akıllı telefon dünyasında dalga konusu oldu.

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia Apple ile dalga konusu

Apple, dün gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte iPhone 15 modellerini tanıttı. Tasarım özellikleriyle birlikte büyük ilgi gören iPhone 15 modellerinde en dikkat çeken kısım USB-C portuna geçiş oldu. Apple’ın bunu bir yenilik olarak sunmasıyla rakipleri tarafından dalga konusu oldu.

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia, X (Twitter) hesaplarında Apple’ın USB-C’ye geçişiyle alakalı paylaşımlar yaptı.

Samsung, yapmış olduğu paylaşımda Tim Cook’un USB-C portunu “Bir şey daha” sloganıyla tanıtması gerektiğini söyledi. Apple bunu genellikle büyük bir yenilik yaptığı zaman kullanıyor.

Tanıtımda bile söylenmedi: iPhone 15 ailesinin RAM özellikleri şimdiden belli oldu

OnePlus Apple’ın bu geçişine karşılıksız olarak kalmadı. Konuyla alakalı şirket, amiral gemilerinin 8 yıl önce USB-C konektörüne sahip olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımıyla Apple’ın bu porta yeni geçişini ti’ye almış oldu.

Xiaomi farklı olarak kamera çözünürlüğünü bir gönderme yaparak. Paylaşım yapılan 48 Megapiksel kameralı ilk cihazının Redmi Note 15 olduğunu hatırlattı. Ayrıca kamera çözünürlüğünün çekim kalitesini yansıtmadığını söyledi.

Nokia iPhone 15’i Nokia G42 5G ile karşılaştırma yaptı. Şirket; 50 MP kameralı, 6 GB RAM’li olmasının yanı sıra iPhone 15’ten daha ucuz olan G42 5G modelini öne çıkardığı bir paylaşım yaptı. Bunun yanı sıra paylaşımda telefonun bataryasına değindi.

(HABER MERKEZİ)

Samsung, Xiaomi, OnePlus ve Nokia tarafından dalga konusu yapıldı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP