DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110.89078%
Balıkesir
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
WhatsApp, şimdi de isimsiz grup kurabilme özelliğini duyurdu

WhatsApp, şimdi de isimsiz grup kurabilme özelliğini duyurdu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
WhatsApp, şimdi de isimsiz grup kurabilme özelliğini duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp, bundan sonra artık kullanıcılarına isimsiz grup oluşturma imkanı tanıyor. Bu özellik sayesinde, isim belirlemekle uğraşmadan grup oluşturmayı hedefleyenler için çok kullanışlı hale gelecek.

Her geçen gün yeni özellikler gelerek kullanıcılarını şaşırtmaya devam eden WhatsApp, şimdi de isimsiz olarak grup kurabilme özelliğini duyurdu.

Bu yeni özellik ile birlikte, 1024 kişiyle birlikte sınırlı olan normal gruplardan çok daha farklı olarak sadece 6 kişiye izin vermekte. Bu yeni isimsiz gruplar da, eklenen yeni katılımcıların telefonlarındaki isimlendirmelerine göre otomatik olarak adlandırılıyor. Örnek olarak, gruptaki bireyler karşılıklı olarak numaralarını kaydetmemişse, telefon numaraları doğrudan grup adı olarak görüntüleyebilecek.

Bu da demek oluyor ki bu özellik daha çok yakın arkadaşlar ve aile üyeleri arasında kullanışlı olacak. Bu otomatik adlandırma sonrasında grup adını değiştirebilir ve isimsiz olarak bırakabilirsiniz.

WhatsApp, isimsiz grup kurmayı mümkün hale getirmiş oldu

WhatsApp’ta bu yeni isimsiz grup nasıl oluşturulur? Eğer bir grup ismi düşünmek istemiyorsanız ve çok hızlı bir şekilde bir grup oluşturmak istiyorsanız şu adımları takip edebilirsiniz: Öncelikle WhatsApp uygulamasını telefonunuzda açın. Daha sonra da, grup oluşturma kısmına erişmek için sağ üst köşede bulunan kalem ve not defteri şeklindeki simgeye dokunun.

Burada “Yeni Grup olarak da” seçeneğini görmüş olacaksınız, bu seçeneğe dokunup ilerleyin. Ardından gruba eklemek istediğiniz kişileri seçin daha sonrada “Grup adı (isteğe bağlı olarak)” ifadesiyle karşılaşmış olacaksınız. Burada herhangi bir isim girmek zorunda değilsiniz. Son olarak, “Oluştur” butonuna tıklayıp isimsiz grubunuzu rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Bu yeni özellik sayesinde, özellikle spontan planlar yapmak ve hızla toplantı düzenlemek isteyenler için çok kullanışlı. Artık bir grup ismi olarak düşünmek zorunda kalmadan daha hızlı bir şekilde grup oluşturabilecek ve grup içerisindeki bireyler, telefonlarındaki isimlendirmelere bağlı olarak grubun adını çok rahatlıkla görebilecekler.

(HABER MERKEZİ)

WhatsApp, şimdi de isimsiz grup kurabilme özelliğini duyurdu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.