DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20303074.82699%
Balıkesir
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Google, Pixel Watch ekranını tamir etmiyor

Google, Pixel Watch ekranını tamir etmiyor

ABONE OL
Eylül 16, 2023 21:51
Google, Pixel Watch ekranını tamir etmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, Pixel Watch için ekran tamiri artık yapmayacağını söylüyor. Pixel Watch müşterilerinden gelen yeni şikayetler üzerine, Google ekranı kırılan akıllı saatler için yedek parça veya onarım hizmeti sağlamıyor.

Şirket temsilcileri tarafından, garanti kapsamında olsa bile, saatin tamamının değiştirilmesini önermekte. Büyük firmalar tarafından tamir iş birlikleri yapan iFixit, tartışmalar sonucunda Pixel Watch’u parçalarına ayırdı.

Google‘ın tasarımın çok karmaşık olduğunu iddia etmesine rağmen, camın onarılması mümkün olduğunu söyledi. Resmi parçalar ya da Google desteği olmadan, artık müşterilerin camı değiştirmesi çok zor gibi görünüyor.

Kullanıcılar tarafından, Pixel Watch’ın ekranı kırılırsa bile yenisini almak zorunda kalacaklarını söyledi. Bu durum Google’ın giyilebilir cihaz pazarında büyümeye çalıştığı bir dönemde satışları da çok etkileyebilir.

Pixel Watch 2’nin 4 Ekim tarihinde Pixel 8 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor. Google’ın saati dört farklı kordonla birlikte değerlendirdiğini göstermiş oldu. Bu kordonlar arasında plastik, metal örgü, metal ve yeni bir ince metal yer almakta.

Google, önümüzdeki aydan itibaren gerçekleştireceği Made By Google etkinliğinde yeni Pixel Watch 2 modelini tanıtımı yapacak.

Şirket tarafından ilk saati için duyurulan bir tamir programı tartışma konusu olurken. Google, Pixel Watch için ekran tamirini bundan sonra yapmayacağını söylüyor.

Google, Pixel Watch ekranını artık tamir etmiyor

Pixel Watch müşterilerinden gelen yeni şikayetler üzerine, Google ekranı kırılan akıllı saatler için yedek parça ya da onarım hizmeti sağlamıyor. Şirket temsilcileri, garanti kapsamında olsa bile, saatin tamamı değiştirilmesini öneriyor.

Google tarafından sunulan garanti, kaza sonucu oluşan hasarları genellikle kapsamıyor. Bu durum bazı müşterileri hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Pixel Watch’ın şirketin daha çok genişletilmiş koruma planı “Preferred Care” paketini desteklememesi, üzerine büyük sorunlara yol açtı.

Resmi parçalar ya da Google desteği olmadan, müşterilerin camı değiştirmesi çok zor görünüyor. Kullanıcılar, Pixel Watch’ın ekranı kırılırsa bile artık yenisini almak zorunda kalacaklarını söyledi. Bu durum Google’ın giyilebilir cihaz pazarında daha çok büyümeye çalıştığı bir dönemde satışları etkileyebilir.

Pixel Watch 2’nin 4 Ekim tarihinde Pixel 8 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor. Daha önceki sızıntılar da Google’ın saati dört farklı kordonla birlikte değerlendirdiğini gösterdi. Bu kordonlar arasında başta plastik, metal örgü, metal ve yeni bir ince metal yer alıyor.

(HABER MERKEZİ)

Google, Pixel Watch ekranını tamir etmiyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.