DOLAR 32,5496 0.26%
EURO 34,9559 0.47%
ALTIN 2.438,320,00
BITCOIN 2057294-0.467%
Balıkesir
12°

KAPALI

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Otobüs Şoförüne “Düğmeye bastım durmadın” dedi Yumruğu Yapıştırdı

Otobüs Şoförüne “Düğmeye bastım durmadın” dedi Yumruğu Yapıştırdı

ABONE OL
Mart 20, 2023 14:40
Otobüs Şoförüne “Düğmeye bastım durmadın” dedi Yumruğu Yapıştırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Okmeydanı’nda bir kişi, otobüste inmek için düğmeye bastım durmadın diyerek şoföre seyir halindeyken saldırdı. Saldırgan yolcu, otobüsteki diğer yolcuların canını tehlikeye atarken, dehşet anları araç kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, İstanbul Okmeydanı’nda bir otobüs yolcusu, inmek için düğmeye bastıktan sonra şoförün durmadığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. Şoförün trafik lambasının kırmızı olduğunu ve durması gerektiğini söylemesine rağmen, yolcu sinirlerine hakim olamadı ve şoföre saldırdı. Otobüste bulunan diğer yolcular büyük bir korku yaşarken, bir süre ilerleyen otobüs, sonunda durabildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yolcunun şoföre saldırdığı ve otobüste büyük bir karmaşa yaşandığı görüldü. Bu tür şiddet olayları, toplu taşıma araçlarında sık sık yaşanmakta ve seyahat eden yolcuların can güvenliğini tehdit etmektedir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.