DOLAR 32,2019 -0.24%
EURO 35,1230 -0.04%
ALTIN 2.504,061,55
BITCOIN 21503342.10338%
Balıkesir
22°

AÇIK

22:04

YATSIYA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Haftalık Burç Yorumları ( 26 Şubat-03 Mart 2024 Haftası )

Haftalık Burç Yorumları ( 26 Şubat-03 Mart 2024 Haftası )

ABONE OL
Şubat 26, 2024 09:32
Haftalık Burç Yorumları ( 26 Şubat-03 Mart 2024 Haftası )
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haftaya Ay Başak burcunda giriş yapıyor olacağız. Hafta geneli duygularımızın hassas dengesini sağlayabilmek ve kalbimizden geçenlerle ilgili hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek isteyeceğimiz enerjiler bizlerle olacak. Hafta başında hayatımızı düzene koymakta zorluklar, planlamalarımızla ilgili aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabiliriz. İçsel olarak bizleri rahatsız eden konular ve korkularımız tetiklenirken kendimizi huzursuz ve gergin hissedebilir, konsantrasyon sağlamakta, sorumluluk almakta ve organize olmakta zorlanmalar yaşayabiliriz.

İlişkilerimiz ve birlikteliklerimizle ilgili beklentilerimiz gerçekleşmeyebilir ve bu nedenle hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Haftanın ilerleyen günleri ise yoğun duygular, sürpriz gelişmeler ve kadersel etkiler içeriyor olacak.

Güneş, Satürn ve Merkür Kavuşumu

28.02.2024 günü bizler için haftanın en önemli günü diyebiliriz. Gökyüzü Balık burcu hakimiyetinde ilerlerken Güneş’ in Merkür ve Satürn’ le yaptığı kavuşum hafta genelinde birçok kadersel olayı hayatımıza dahil edebilir. Kavuşum sırasında Ay’ ın terazi burcuna geçişi ve Güney Ay düğümü ile kavuşumu Yeni Ay etkisinde gerçekleşen gelişmeleri, başlangıçları, beklemediğimiz haberleri hayatımıza dahil edebilir. 28.02.2024 günü Merkür Güneş’ in kalbinden geçerken akşam saat.19.30’ a kadar hayatımızda bizim için önemli olan konularda dilek ve isteklerde bulunabilir insanlara, hayvanlara ve doğaya faydalı yardımlarda bulunabiliriz.

Kalbimizden geçenlerin gerçeğe dönüşebileceği etkiler nedeniyle düşündüklerimize ve söylediklerimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimi olabilir. Geçmiş konularla ilgili durumları gündemimize getirebileceği gibi çok çalıştığımız ve karşılığını henüz alamadığımız birçok konuda hak edişler sağlayabiliriz. Su elementi yoğunluğu aşırı yağışlarla birlikte sudan kaynaklı doğa olayları yaşamamıza sebep olabilir. Satürn’ün bilinmezlik etkisi ilahi sistemin hâkimiyetinin tezahürünü hissedebileceğimiz durumları karşımıza getirebileceği için ani ve büyük olaylarında gündemimize gelebileceğini bilmeliyiz.

Farkındalıklarımızın ve duyarlılığımızın arttığı etkilerle birlikte sağlık sorunları yaşayanların iyileşme süreçleri ile ilgilide güzel gelişmelerin yaşanabileceği durumlar söz konusu olabilir. Hafta genelinde yara aldığımızı düşündüğümüz sorunlarla ilgili olarak ta ruhumuza iyi gelecek ve bize kendimizi iyi hissettirecek güzel etkilerini hissedebileceğiz.

Haftanın kolaylıkla geçmesini güzellikler getirmesin dilerim.

Haftanın Burçlara Etkisi

Yükselen Koç ve Koç Burcu

İlişkileriniz ve birlikteliklerinizle ilgili sizi destekleyen olumlu etkiler söz konusu. Mutlu olduğunuz ve hayattan keyif aldığınız, yaratıcılığınızın ve motivasyonlarınızın arttığı duygu durumları yaşayabilirsiniz. Kadersel olay ve durumların varlığı nedeniyle beklemediğiniz haberler alırken, gelişmelerde gündeminize gelebilir. Kendinize yöneldiğiniz duygu durumları ve beraberinde yaşadığınız ruhsal farkındalıklar denge bulmakta zorlandığınız konularda kolaylıklar sağlayabilir. Planlamalarınız dahilinde olmayan şaşırabileceğiniz olaylara, istek ve beklentilerinizi artırabilecek etkilere karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Düşünmeden hareket ettiğiniz konular sorunlar yaşamanıza, kaza ve risk içeren durumlarla karşılaşmanıza sebep olabilir.

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

İlişkilerinizle ve birlikteliklerinizle ilgili gereken özeni göstermeniz gereken, detaylarda boğulduğunuz durumlar yaşayabilirsiniz. Mutlu olmak adına çabalamak sizi yorarken gerçekçi olmakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yaşadığınız tutarsızlıklar sizi sıra dışı kararlara götürebilir bu nedenle beklentilerinizle ilgili oluşabilecek tereddütleri gidermeniz gerekiyor. Sonrasında pişmanlıklar yaşamamanız için bazı konularda empati kurarak ilerlemeniz, hissettiğiniz güç ve ilerleme arzusunu frenleyebilmeniz faydanıza olacaktır. Parasal durumunuz ve iş hayatınızla ilgili ani değişiklikler gündeminize gelebilir. İş yaşantınız ve günlük planlamalarınızla ilgili sizi destekleyen etkileri değerlendirerek olumlu kazanımlar elde edebilirsiniz.

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Yaşadığınız duygusal yoğunluklar yanlış kararlar almanıza ve istemediğiniz sözler sarf etmenize sebep olabir. Hayatınızda var olan dengeyi kurmakta zorlanabileceğiz etkilere açık olmanız nedeniyle yaptığınız planlamalardan ve önemli girişimlerinizden isteğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve aşk hayatınızla ilgili mücadele gerektiren durumlar ve kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylar yaşayabilirsiniz. Her şeyin üstünüze geldiğini hissettiğiniz duygu durumlarına karşı gücünüzü toplamanız, sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor. Mücadele ettiğiniz durumların sizi yıpratmasına izini vermeden uyum ve dengede kalarak hareket etmelisiniz. Kadersel olaylar gündeminize gelirken ummadığınız dileklerinizin gerçeğe dönüşebilir.

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Kendinizi maneviyata yöneltebileceğiniz, düşündüklerinizin gereceğe dönüşebileceği olaylar yaşayabilirsiniz. Yaptığınız iyiliklerin karşılığını bulurken bazı konularda şans ve fırsatları yakalayabileceksiniz. Duyarlılığınızın artması nedeniyle aşırı özverili ve korumacı olduğunuz davranışlar sergileyebilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınızın arttığı bu zaman zarfında kendinizi çaba göstermeniz gereken durumlar içerisinde bulabilirsiniz ancak isteğiniz sonuçları alabileceğiniz güzel gelişmelerde sizlerle olacak. Olayların akışını kadere fazla bırakmanız çalışmakta zorluklar yaşamanıza sebep olabilir. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler, sizi huzurlu hissettiren duygu durumları ile güzel haberler alabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Beklemediğiniz ani durumlar ve kadersel gelişmeler gündeminizde. Planlamalarınız ve hedeflerinizle ilgili harekete geçtiğiniz konularda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Bazı durum ve olayların bilemediğiniz farklı sonuçları doğurabileceğini kadersel durumlar yaşayabileceğinizi bilmelisiniz. Olanı olduğu gibi kabul etmeniz, bardağın dolu tarafını görebilmeniz birçok konuda destekleyici etkiler yaratabilir. Kendinizi duygusal ve hassas hissettiğiniz duygu durumları yaşayabilirsiniz. Hayalleriniz ve yaratıcılığınız artarken başkaları için çabalamanız gerekebilir. Hayatınızın kontrolünü sağlamakta zorlandığınız durumlara karşı mücadele ya da pes etme noktasında hissettiğiniz karasızlıklar sizi yorabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda gelişmeler gündeminize gelebilir.

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Sizin için sorumluluk almakta zorlanacağınız, mücadele isteğinizin azalacağı etkiler söz konusu. Yorulduğunuz konularla ilgili beklemede kaldığınız, planlamalarınızı erteleyerek çalışmakta zorlandığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda var olan kadersel durumlar daha uyumlu ve dengeli hareket etmenizi, içsel sükûneti bulmanızı sağlayabilir. Algınızı dağıtarak size kafa karışıklıkları yaşatabilecek etkilere karşı detaylarda boğulmak yerine daha geniş perspektiften görebileceğiniz bakış açıları bulmanız gerekiyor. Yaşadığınız olaylar ve verdiğiniz mücadeleler sonucunda birazda kendinizi düşünmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Dinlenmeniz ve akışta kalmanız anlık gelişebilecek olayların üzerinizde ki ağırlığını azaltabilir.

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Yaşadığınız değişimler ve dönüşümlerle birlikte gelen yenilikler sonrası iş hayatınızı ve günlük yaşantınızı düzene koymanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili konular ve planlanmalar gündeminize gelirken bu konularda harekete geçmeniz gerekebilir. Yaratıcı olduğunuz ve duyarlılığınızın arttığı etkiler nedeniyle mutlu olduğunuz alanlara yönelirken hayattan keyif aldığınızı hissedebilirsiniz. Kendinizi duygusal ve hassas hissettiğiniz duygu durumları yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili kararlar, mutlu olacağınız ve güçlendiğinizi hissettiğiniz etkilerle birlikte beklemediğiniz olay ve durumların gerçekleşmesi nedeniyle şaşırabilirsiniz. Gündeminize gelen durum ve olayların kadersel etkiler içerdiğini bilerek hareket etmeniz gerekiyor.

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Sizin için yenilenme ve dönüşüm zamanı. Yaşadığınız farkındalıklar ve sizi etkileyen olayların seyrini değiştirebilecek durumlarla birlikte biraz durup dinlenebileceğiniz, rahatlayarak uyum ve dengeyi sağlayabileceğiniz etkiler gündeminizde. Sizi yoran ve üzen konularda destekleyici olan enerjileri doğru kullanabilmeniz, size sunulan fırsatları görebilmeniz gerekiyor. İstemeniz halinde olumlu sonuçlar alabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hissettiğiniz kötü ve olumsuz duyguları şifalandırmak ve yerine daha yapıcı olduğunuz bakış açıları getirebilmeniz oldukça önemli. Gücünüzü doğru yere kanalize edebilmeniz tutku ve istek duyduğunuz konularda mutlu olmanızı sağlayabilir. Dilek ve isteklerinizi gerçeği dönüştürebilecek kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Hafta sizin için zorlayıcı etkilerle başlıyor. Sağlığınızı ilgilendiren ve birçok mücadele alanında hareket etmenizi gerektiren konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu etkiler çok çalışmanıza ve yorulmanıza sebep olabilir. Kadersel olay ve durumlar gündeminize gelirken kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu durum sağlıklı karar verememenize sebep olabilir. Ummadığınız, öngöremediniz olaylar nedeniyle yorulabilir, çevrenizde ki kişilerin düşmanca tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Korkularınızla yüzleştiğiniz durumlarla birlikte ilişkilerinizle ilgili güven problemleri yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha duyarlı ve hassas hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız, eviniz ve ailenizle vakit geçirmeniz, kendinize özel alanlar yaratmanız mutlu olmanızı sağlayabilir.

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Sizin için rahatlamanız ve sıkı sıkıya tutunduklarınızı biraz serbest bırakmanız gereken bir zaman dimi olabilir. Beklemediğiniz kadersel durum ve olayların gerçekleşebileceğini bilmelisiniz. Bu durum ısrarla üzerine gittiğiniz konularda durup düşünmeniz ve biraz dinlenmeniz için size fayda sağlayabilir. Hayatınızda uyum ve dengeyi sağlamanız gerekebilir. Sorunlarınızı büyütebilecek beklenti ve isteklerinizi daha duyarlı olduğunuz duygu durumlarına yönlendirmeniz kolaylıkla gelen başarı ve olumlu durumları hayatınıza dahil edebilir. Geçmişte yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığını alabileceğiniz gelişmeler gündeminize gelebilir. İlişkilerinizle ilgili oluşabilecek zorlayıcı etkilerle birlikte, sorumluluk almakta ve çalışmakta zorlandığınız duygu durumları yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Hayatın size sunduğu fırsatları değerlendirmeniz ve günlük yaşantınıza düzen getirerek ilerleyebilmeniz adına desteklendiğiniz durumlar söz konusu. Sizi harekete geçiren kadersel etkiler nedeniyle sürekli bir uğraş içerisinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve aşk hayatınızla ilgili oluşabilecek istek ve beklentileriniz sizi zorlarken, yaşadığınız duygular her şeyi oluruna bırakmayı istemenize sebep olabilir. Duygusal derinliğiniz artarken, maddi manevi değerlerinizle ilgili sorgulamalar içerisine girebilirsiniz. İş hayatınız ve hedeflerinizle ilgili size kolaylıklar sağlayarak ilerleyebileceğiniz durumlar gerçekleşebilir. Sağlık sorunlarınıza ilgili olumlu gelişmeler, parasal ve mali durumunuzla ilgili kazanımlar elde ederken, duygusal olarak huzur ve dengeyi bulabileceğiniz etkiler altındasınız.

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Hayatınızda birçok konu ve olayla ilgili farkındalıklar gerçekleşebilir. Olayların farklı yönünü görebileceğiniz, hayatınızda ki kişilerle ilgili aydınlanmalar yaşayabileceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Hissettiğiniz yoğun duygular nedeniyle kendinizi aşırı duyarlı olduğunuz kendinizden çok başkalarını düşündüğünüz duygu durumlarında bulabilirsiniz. Çok çalışarak emek verdiğiniz ya da kadere güvenerek ilerlediğiniz konularda kazanımlar elde edebilirsiniz. Ailevi konular, eşiniz, babanız ve çalışma hayatınızla ilgili harekete geçerek kararlar vermeniz gerekebilir. Bu süreçte aldığınız kararları etkileyebilecek olaylar sizi kadersel başlangıçlara götürebilir. Kalbinizden geçenlerin, dilek ve isteklerinizin gerçeğe dönüşebileceği gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İnstagram @astrologgulsah

YAZAR: Astrolog Gülşah A.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.