DOLAR 32,3728 -0.17%
EURO 34,8075 -0.14%
ALTIN 2.427,77-0,28
BITCOIN 20693531.58466%
Balıkesir
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
HANGİ BURÇ HANGİ RENKLERİ TERCİH EDİYOR?

HANGİ BURÇ HANGİ RENKLERİ TERCİH EDİYOR?

ABONE OL
Nisan 14, 2023 16:09
HANGİ BURÇ HANGİ RENKLERİ TERCİH EDİYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtemelen bazı renklerin ten renginize veya saç renginize uymadığını hissediyorsunuz. Ancak dolabınızda asılı olan tonları yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Çünkü astrologlara göre burcunuza göre giymeniz gereken belirli renk seçenekleri vardır.

Koç Burcu: Kırmızı

Koç burcu tutkulu bir burçtur, kişiliğini sergilemek için cüretkar bir renge ihtiyaç duyar. Uluslararası astrolog ve en çok satan ruhani yazar Linda Berry, kırmızının dikkat çektiğini ve şöhret ve itibarı temsil ettiğini, bu da onu bu ateş burcunun giymesi için en uygun hale getirdiğini belirterek bizimle aynı fikirde.

Boğa Burcu: Yeşil

Minimalist tasarımlardan hoşlanan Boğa kadınları şık ve zarif kıyafetlerden hoşlanırlar. Zaman zaman casual görünmekten de çok hoşlanırlar. Genellikle bakımlı ve sade görünmeyi tercih ederler. Abartıdan ve gösterişten tamamen uzak tarzları ile akılda kalırlar. Boğalar inatçı olmaları ve değişimden nefret etmeleri ile tanınırlar. Bu renk, doğası gereği Boğa’nın dış mekana daha bağlı hissetmesini sağlayacaktır.

İkizler Burcu: Sarı

Bir İkizler burcuyla arkadaşsanız, ne kadar dışa dönük ve eğlenceli olduklarını bilirsiniz. Neşeli ve güneşli doğaları nedeniyle, sarı onların vazgeçilmez rengidir. Hayes, “Gökkuşağı kadar renkli olan kişilikleri, bu rengin onlara verebileceği parlaklıkla çok daha gelişmiş olacaktır” diyor. Zaten gittikleri her yere pozitiflik yayıyorlar ve sarı rengi görsel olarak da yayabiliyorlar.

Yengeç Burcu: Gök Mavisi

Bu tatlı ve hassas burcun zodyakın nihai ev sahibi olarak bilindiğini söyleyebiliriz, bu nedenle mavi renkteyseler sakinleştirici varlıkları her zaman güçlendirilir. Sakin bir pastel ton, yengeç burçlarının ve çevrelerindekilerin kendilerini rahat hissetmelerine yardımcı olacaktır.

Aslan Burcu: Turuncu

Güneşli eğilimlerini giydikleri şeyle sergileyenler sadece İkizler değil. Güneş tarafından yönetilirler, herhangi bir odayı nasıl aydınlatacaklarını ve enerjilerini diğerlerine ilham vermek ve motive etmek için nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Turuncu onlara hayatın sunduğu tüm iyimserliği ve neşeyi hatırlatıyor.

Başak Burcu: Gri

Zodyakın mükemmeliyetçileri oldukça yoğun olabilir ve bazen çevrelerindeki insanları korkutabilir. Ancak gri veya gümüş rengi giymenin onları sakinleştirebileceğini söyleyebiliriz. Ve Başaklar çok A tipi olduğundan, gri, gardıroptaki başka herhangi bir şeyle birlikte kombinlenmesi kolay olan nötr bir renktir.

Terazi Burcu: Pembe

Terazi burçları denge için çabalar ve her durumda kendilerini rahat hissetmek isterler. Bu nedenle, güçlü kıyafetlerinin rengi yumuşak bir pembedir. Berry, pembenin Terazi için en iyisi olduğunu açıklıyor çünkü sevgiyi, neşeyi, saflığı, mutluluğu, romantizmi simgeliyor ve ilişkilere sakinleştirici bir dinginlik getiriyor.

Akrep Burcu: Siyah

Karmaşık, yoğun ve gizemli Akrep burcunun özelliklerinin siyaha dönüşmesi şaşırtıcı mı? Hayes, “Karanlığa ve sırlara olan eğilimleri nedeniyle, Akrep’in renginin siyah olması hiç akıllıca değil” diyor. Bir Akrep burcu iseniz ve gardırobunuza biraz renk katmak istiyorsanız, kırmızı ve siyahın karışımı olan bordo rengini öneriyoruz.

Yay Burcu: Mor

Süslü kıyafetler giymekten hoşlanıyorsunuz ve hatta yapabilseydiniz evinizde fırfırlı bir tasarım elbiseyle tembellik ederek hazcı yaşam tarzınızı şımartmayı bile düşünürdünüz. Tüvit, etekli takımlar ve arkadaşlarınızla kafeye giderken tercih edeceğiniz ürünlerden bazıları olan küçük el çantaları size eşlik edecek.

Oğlak Burcu: Lacivert

Oğlaklar ciddi, iş odaklı insanlardır, bu yüzden profesyonelliklerine hitap eden renklerde başarılı olurlar. Laciverti tavsiye ediyoruz çünkü bu iş yapma becerileri konusunda daha özgüvenli hissetmelerine yardımcı olacak.

Kova Burcu: Bej

Kova burçları, sosyal yaşamı derinden önemseyen ve genellikle başkalarına ilham vermek isteyen büyük düşünürlerdir. Ünlü bir düşünür bu rengin kendilerini sadece daha rahat hissetmekle kalmayıp aynı zamanda içinde bulundukları durum ne olursa olsun sakin ve toparlanmış hissetmelerine yardımcı olduğunu söylüyor.

Balık Burcu: Lila

Balık burçları eğlenceli ve renkli kişilikleriyle tanınırlar. Her durumu olumluya çevirerek kendi hayalleri için kendilerinden çok şey veriyorlar, bu nedenle pillerini yeniden şarj etmek ve yenilemek için çok fazla boş zamana ihtiyaçları var. Yatıştırıcı lila rengi, onların sadece yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda onları rüya görürken rahatlatmalarına da yardımcı oluyor.

 

(HABER MERKEZİ)

MUHARREM İNCE’YE TEPKİLER BÜYÜYOR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.